Bli medlem

BLI MEDLEM

Det är gratis att vara medlem från det år du fyller 6 till och med hela de året du fyller 25.

Från och med det år som du fyller 26 kan du bli års-stödjare, då betalar du 300kr per år.

Fyll i alla fält nedan. Hela personnumret måste fyllas i för att bli medlem (ÅÅÅÅMMDD-XXXX)


Klubbpreferens:


När du blir medlem hos Fältbiologerna kommer vi att använda dina uppgifter enligt vår Handlingsplan för integritetsarbete

Jag har tagit del av informationen*

Jag vill ha Fältbiologernas medlemstidning
Jag vill ha Fältbiologernas nyhetsbrev via e-post

BLI FÄLTBIOLOG

DU OCKSÅ!

Alla kan bli fältbiologer! Du behöver inga förkunskaper. Som fältbiolog är du med och får uppleva och skydda naturen. Vår organisation tar debatten i klimatfrågan, skyddar skog och räddar hotade arter. Samtidigt som vi är ute i naturen och får lära oss mer om den. Vi samlar alla miljö- och naturintresserade barn och unga. Med din hjälp fortsätter kampen och möjligheten för oss unga att vara ute i naturen. Du behövs mer än någonsin!”

Alla personuppgifter lagras enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer här >>

Vilken klubb är jag med i?

Om du inte gör ett val så hamnar du automatiskt i den närmaste klubben. Men du kan i scrollistan välja om du har något annat önskemål. Glöm inte då att skriva i “meddelande” exakt vilken klubb du vill vara med i.

Kostar det något?

Nej! Det är gratis att vara medlem från och med det år du fyller 6 till och med det år du blir 25.

Observera att post skickas till den adress du är folkbokförd. Vill du att det ska komma till en annan adress så behöver du skriva en c/o- adress i meddelanderutan.

Stödjare

Det år du fyller 26 blir du i Fältbiologerna vad vi kalla fossil (alltså supergammal). Men du kan självklart fortsätta stödja oss i de frågor vi driver och stötta vår verksamhet som vi har för att unga ska kunna vara ute i naturen – och inne i miljödebatten. Det kostar 300 kr/år. Snart kan du även bli månadsstödjare på webben!